Spring naar content
header-contact

Contact - Medische vraag

Contactformulier

  Heer/mevrouw: (selecteer)

  Uw naam en voorletters:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Ik zoek contact als: (selecteer)

  Uw vraag:

  Ik begrijp dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacy statement van Aspen Pharma Ireland Limited Netherlands Branch en ik geeft hierbij toestemming dat mijn vraag en persoonsgegevens ter beantwoording van de vraag worden verwerkt en doorgestuurd aan ProPharma, de medische informatiedienst van Aspen. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door een mail te sturen naar nl-info@aspenpharma.eu, waarna mijn persoonsgegevens niet langer worden verwerkt voor bovengenoemde doeleinden waarvoor ik toestemming heb gegeven.

  contact

  NL-COR-11-2200001

  Scroll naar boven