jQuery( document ).ready(function() {jQuery('#ubermenu-nav-main-7').append('
 • Uitloggen
 • ');});"); } ?> Spring naar content
  header-products_01

  Overige producten

  • LANOXIN (digoxine)
  • IMURAN (azathioprine)
  • TRANDATE (labetalol)
  • ZYLORIC (allopurinol)
  • SUSTANON (testosteron)
  • DECA-DURABOLIN (nandrolon)

  LANOXIN (digoxine)

  LANOXIN is een geneesmiddel uit de groep van de hartglycosiden. LANOXIN heeft als belangrijkste eigenschap dat het de pompkracht van de hartspier vergroot en de voortgeleiding van de elektrische prikkels in het hart vertraagt.

  LANOXIN kan worden voorgeschreven als de pompkracht van het hart langdurig tekort schiet om in voldoende mate bloed rond te pompen (hartfalen). Ook wordt LANOXIN toegepast bij de behandeling van bepaalde vormen van te snelle en onregelmatige hartwerking (hartritmestoornissen).

  IMURAN (azathioprine)

  IMURAN is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om ongewenste afweerreacties van het lichaam te onderdrukken.

  Geneesmiddelen die uw afweersysteem onderdrukken zijn soms nodig om het lichaam te helpen een getransplanteerd orgaan te accepteren, zoals een nieuwe nier, hart of lever, of om ziekten te behandelen waarbij uw afweersysteem reageert tegen uw eigen lichaam (autoimmuunziekten).

  Bijsluiter en samenvatting van de productkenmerken

  TRANDATE injectie (labetalol)

  TRANDATE injectie behoort tot een groep geneesmiddelen die bètablokkers wordt genoemd. Deze middelen verlagen de bloeddruk door receptoren in het hart- en vaatstelsel (bloedvatensysteem) te blokkeren.

  TRANDATE injectie wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige hypertensie (hoge bloeddruk), waaronder ernstige hypertensie tijdens zwangerschap (zwangerschapshypertensie) als de bloeddruk snel moet worden verlaagd. Het middel kan ook worden gebruikt om de bloeddruk onder controle te houden tijdens anesthesie.

  Bijsluiter en samenvatting van de productkenmerken

  ZYLORIC (allopurinol)

  Allopurinol behoort tot een groep van geneesmiddelen die enzymremmers wordt genoemd. Deze middelen zijn werkzaam bij het onder controle krijgen van de snelheid waarmee bepaalde chemische veranderingen in het lichaam optreden.

  ZYLORIC tabletten worden gebruikt voor de chronische behandeling van jicht en het kan gebruikt worden bij andere aandoeningen die gepaard gaan met een overmaat aan urinezuur in het lichaam, inclusief nierstenen en andere nierziekten.

  Bijsluiter en samenvatting van de productkenmerken

  SUSTANON (testosteron)

  SUSTANON is een oplossing voor injectie met als werkzame stof testosteron. Testosteron is een natuurlijk, mannelijk hormoon. Bij mannen wordt testosteron gemaakt in de zaadballen. Dit hormoon is nodig voor de normale groei, ontwikkeling en werking van de mannelijke geslachtsorganen en zorgt voor de mannelijke geslachtskenmerken zoals een lage stem en lichaamsbeharing. Testosteron stimuleert de ontwikkeling van botten en spieren en de aanmaak van rode bloedcellen.

  SUSTANON wordt gebruikt bij volwassen mannen als testosteronaanvulling (suppletie), voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.

  Bijsluiter en samenvatting van de productkenmerken

  DECA-DURABOLIN (nandrolon)

  DECA-DURABOLIN behoort tot de groep van geneesmiddelen die ook wel bekend staan onder de naam anabole steroïden. Bij vrouwen na de overgang (menopauze) met botontkalking (osteoporose) is tijdens behandeling met DECA-DURABOLIN een toename van de botmassa vastgesteld. Nandrolon zet ook het beenmerg aan tot een verhoogde aanmaak van rode bloedcellen. Hierdoor kan DECA-DURABOLIN worden toegepast bij bepaalde vormen van bloedarmoede (anemie) zoals aplastische anemie en anemie bij chronische nierziekten.

  Bijsluiter en samenvatting van de productkenmerken

  NL-COR-11-2200001

  Scroll naar boven